Vásárlási tapasztalatok

Posted on
 • 2010. szeptember 14., kedd
 • by
 • bubble
 • in
 • Címkék:
 • Nemrég volt egy ajánló MiniatureSweets Etsy boltjával kapcsolatban itt a blogban. Egy kedves olvasó, Gigi nem sokkal ezután rendelt néhány dolgot innen és egy másik eladótól is, és felajánlotta, hogy leírja tapasztalait a vásárlásokkal kapcsolatban.
  Ezeket most beteszem ide is, az Gigi által küldött képekkel együtt.

  MiniatureSweet's:

  Vásárlás: 08.06.

  Kommunikáció: Kedves, segítőkész, amikor 7-én észrevette hogy egy fajta szósz nincs raktáron, rögtön írt levelet,és visszaküldte az árát (plusz a rá eső posta díjat is). Ezen kívül elfogyott a hab nyomó zsákja, amit a habokhoz ad amúgy, és azt írta, hogy küld még ingyen rudacskákat.

  Posta: Adott tracking numbert, ami pozitív, de ezt a közleméynében le is írta.

  Csomag érkezése: 08.19.

  Csomag tartalma: minden benne volt amit vásároltunk, csak az ajándék nem. Csomagolás ok.

  +Kommunikáció: Megírtuk az eladónak, hogy az ajándékok nem voltak a csomagban, írta hogy 2,5 cm hosszúak, nézzük át újra, ekkor megerősítettük, hogy nem volt benne valóban, de már úgy voltam vele, hogy mindegy biztos kiestek csomagolás közben, nem ebbe rokkanok bele (csak ha valaki ígér valamit akkor valahogy számítasz rá). Egy nappal később megírta, hogy hétfőn (23-án) elpostázza külön (!) az ajándékokat. Kíváncsian várom.

  Az áru: A habokat és szószokat még nem próbáltuk. A habfújó fejek picik, nagy reményeket fűzök hozzájuk. A formákat használtam, biztos, hogy fogok még rendelni később más formákat is. A pohárkákat valami különleges ékszerre tartogatjuk, postaköltséggel együtt egy ilyen pohár 317,5 Ft-ba került. A hamis kristály cukor nekem kicsit pici szemcsés lett, de így csak kicsit másra használjuk fel, nem az eredetileg tervezett formában.

  Kedvencem: a szív alakú macaron forma.

  MiniatureSweets képei az Etsyről:

  A megérkezett csomag tartalma:

  ~~~

  Designcenter2008:

  Vásárlás: 08.06.

  Kommunikáció: Lehet hogy ilyen egy profi boltos, nem tudom. Nem ígért semmit, nem adott semmi extrát, még kedvességet sem, de az áruja szép volt, a csomagolás is jó volt, szóval semmi extra, semmi felelősség vállalás, "rideg üzlet"-nek nevezném. (ugye azért egyszerre vásároltam és látom a kommunikációs különbséget)

  Posta: Hűvösen közölte, hogy nincs tracking number a csomagon, és ő így nem vállal semmi fajta felelősséget. Mikor megérkezett a csomag volt rajta Tracking number.

  Csomag érkezése: 08.18.

  Csomag tartalma: Minden benne volt amit vásároltunk. Csomagolás ok.

  Az áru: A fuwákat, habokat még nem használtuk. A formák jók (jobbak mint amiket itthon vettem). A készletek cukik, bár a fuwa könnyűsége miatt a fuwa desszertek nagyok, így a pohárkák, tálkák is. Egy ekkora fimo desszert lehúzná az ember nyakát az tuti. A rudacskák kicsik, és cukik. Majd óvatosan kell őket vágni.

  Kedvencem: a fánk nyomó formák.

  Designcenter2008 képei az Etsy-ről:

  A megérkezett csomag tartalma:


  Gigi küldött képet arról is, hogy a vásárolt formák segítségével mit késztített.

  Anyag: fimo csoki, fimo csillámos piros, cernit rózsaszín, cernit mentás. Tejszínhab: Déco acrylic 3D (Hobby bolt) Formák: fánk, csillag, fagyigombócok. + 3 swarovski.

  Gigi, nagyon szépen köszönöm a beszámolódat! :)

  Remélem, hasznos információkhoz jutottatok Ti is ezáltal és bátrabban rendeltek a jövőben.
  Ha Nektek is van bármilyen tapasztalatotok külföldi vagy akár hazai vásárlásokról és szívesen megosztanátok, akkor ne habozzatok írni Ti is egy kis beszámolót! Lehetne egy vásárlási tapasztalatok 'rovatot' indítani belőle. Mi a véleményetek?

  6 megjegyzés:

  Névtelen írta...

  Nagyon nagyon tetszenek! Ilyeneket senki sem forgalmaz Magyarországon?

  Gigi írta...

  Fuwát biztos nem. Van a hobby művészben egy fajta 3D-s akril, amiből lehet tejszínhabot készíteni, de ilyen levegőre száradó könnyű anyagot nem lehet, ami ráadásul úgy néz ki megszáradva mintha igazi cukorhabból lenne.

  Névtelen írta...

  Köszi! Engem igazság szerint a kis formák érdekelnének, de akkor majd rá kell vennem magam hogy külföldről rendeljem meg! :(

  Laura írta...

  Nekem is nagyon tetszenek ezek az apro formak! Amikor megrendelted a posta mennyibe kerult? Es kotottel ra biztositast? Bocsi a hulye kerdesekert, csak vegre egy hozza erto!:)

  Névtelen írta...

  Pontosan melyik a levegőre száradó cukorhab?:-) szeretnék rendelni erről az oldalról:-) nagyon tetszenek, örülök, h megosztottad a tapasztalataidat:-)

  Drk írta...

  Hello!

  Tudom, hogy mar eleg regi bejegyzes, de hala NEKTEK ratalaltam az Etsyre :) Csak par kerdes: mennyi ido alatt erkezett meg a rendelt csomag? Hogyan erkezett? Ajanlva vagy sima postan? Elore is koszonom a valaszt :)