Info

Posted on
 • 2010. január 4., hétfő
 • by
 • bubble
 • in
 • Ü d v ö z ö l l e k !
  Jucii vagyok, az oldal szerkesztője. ☺ Kb. 2 éve, az interneten kutakodva olvastam először a süthető gyurmáról (polymer clay). Nagyon megtetszett az anyag sokrétű felhasználási módja, így gondoltam kipróbálom. Mondanom sem kell, rabul ejtett. Először - sokakhoz hasonlóan - az ékszerkészítést próbáltam ki és elhalmoztam magam és ismerőseimet fülbevalókkal, kitűzőkkel és egyebekkel. ☺
  Kisebb szünet után, most új dolgokban gondolkodom, új irányt vesz a gyurmázás az életemben. Ezek egyelőre tervek, remélem, hamarosan megoszthatom veletek a tapasztalataimat.
  A blogról
  Elsősorban külföldi site-okról vett tutorial-ok találhatók az oldalon, képek, videók formájában, de volt már több olyan tagunk is, aki saját munkáján keresztül adott tippeket a technikákról. 
  Ha neked is van leírásod, vagy kedvet kaptál az elkészítéséhez, akkor a kapcsolat menüponton keresztül elküldheted azt!
  A blog segítséget nyújt abban, hogy hogyan is kezdj neki a gyurmázásnak, milyen eszközökre, alapanyagokra lesz szükséged; az online vásárlás menüpontban pedig ezek lelőhelyeit is megtalálod.
  Időközönként nyereményjátékokban is részt vehetsz, ahol értékes nyeremények várnak rád!
  Nemrégiben pl. egy Fimo késkészlet, több gyurma és ékszerkellékek is gazdára találtak, tehát érdemes figyelemmel kísérni a blogot. ☺
  Az alábbi módon teheted meg:
  ✎  feliratkozhatsz rendszeres olvasónak, és/vagy
  ☞ csatlakozhatsz Facebook-on keresztül


  Ha szeretnéd, hogy a blogod, képtárad vagy boltod szerepeljen az oldalon, írj egy e-mail-t és megbeszéljük! Természetesen semmilyen díjat nem kell fizetned érte!
  Bármilyen kérdéssel, ötlettel, javaslattal is fordulj hozzánk, igyekszünk segíteni!
  A felső menüsorban megtalálhatók az elérhetőségek.