Mekka

Posted on
 • 2010. július 23., péntek
 • by
 • bubble
 • in
 • Címkék: , , ,
 • Azt hiszem nem túlzás azt mondanom, hogy a gyurmások mekkájára bukkantam. Főleg azoknak, akik elsősorban sütikre specializálódnak. Egyetlen hatalmas hátránya, hogy külföldi, de mivel nagyon elterjedt manapság az Etsy a magyar alkotók körében is, ezért merek róla említést tenni.
  Eszméletlen dolgok vannak MiniatureSweets boltjában. Nézzetek körül mindenképpen!!!!


  Egyébként GentlemanBunny egyik videója alapján találtam rá a boltra, melyben műjégkockát használ. Konkrétabban pedig:

  6 megjegyzés:

  sajni írta...

  Fuu ezt már én is nézegettem régen, nagyon durva mik vannak :))

  Ági írta...

  Sziasztok láttam ezen az oldalon h formákbol csinálja a dolgokoat stikhez fagyihoz stb. és azt szeretném megtudni h onnan lehet rendelni avyg valaki tud magyar oldalt is ahonnan lehet rendelni vagy valaki ossza meg velem h lehet ilyet csinálni???? elöre is köszike:) szép napot???

  Reralle írta...

  Ha eladásra gyártanék akkor most biztosan bevásárolnék ott. :) De csak hogy magamnak csináljak 1-2 darabot, sajna nem éri meg olyan messziről rendelni. =(

  Gigi írta...

  Én rendeltem, és szívesen írnék róla "review"-t, csak nem tudom, hogy lehet-e érdekel-e valakit...

  jucii írta...

  Gigi, engem érdekelne, milyenek a tapasztalataid. Ha adsz egy mail címet, küldök neked meghívót, és akkor akár egy bejegyzésben is írhatsz róla. :)

  Gigi írta...

  agnese.farkas@gmail.com
  Az Etsy-n egy másik eladótól is vettem, de a formákon kívül csak Fuwát, majd beszéljük meg, hogy mindkettőről írjak-e, nekem igazából az is elég, ha megírom e-mailben, és le MEO-zzátok, aztán felteszitek. Majd beszéljük meg.