Karácsonyi játék

Posted on
 • 2010. november 5., péntek
 • by
 • bubble
 • in
 • Címkék:


 • Az alkotás öröme mindannyiunkban benne van. Éppen ezért, arra gondoltam, hogy játszhatnánk ismét egy jót. :)

  A szabályok a következők:

  Alkoss bármit 'Karácsony' témában, természetesen legyen benne polymer clay! :) Nem kell feltétlenül ékszernek lennie, sőt ne is csak karácsonyfában gondolkodjatok! Engedjétek szabadjára a fantáziátokat, gyúrjátok meg az ünnep hangulatát, érzését; azt, amit nektek jelent a Karácsony!


  Fotózzátok le az elkészült alkotást és küldjétek el nekem! Ezután várjátok a decembert, hogy a képeteket nagy nyilvánosság elé tárjam és fogadjátok az elismerő kommenteket! :)

  Ezúttal nem sorsolással választom ki a nyertest:

  A képeket a suthetogyurma@gmail.com e-mail címre küldjétek!

  A jelentkezési határidő: 2010. december 5. 18:00

  Ez azt jelenti, hogy eddig küldhetitek a fotókat. Ezeket összegyűjtöm és december elején feltöltöm őket Facebook-ra egy külön albumba. Annak érdekében, hogy ne az nyerjen, akinek a legtöbb ismerőse van, csak az szavazhat majd a képekre, aki maga is nevezett a játékra. (Illetve mindenki szavazhat, de csak azokét veszem figyelembe, akik neveztek is :) ) Így ténylegesen a legötletesebb/legszebben kivitelezett munka megalkotója örülhet.

  szavazás a képek feltöltésével indul és 2010. december 10-ig tart. 

  Mindenki csak egyetlen képpel nevezhet a játékra. Ez lehet kizárólag az erre a pályázatra készített vagy akár a karácsonyi ajándéknak szánt alkotás fotója. Lehet régebbi, lehet újdonság, ezt rátok bízom.

  *A nyeremény: még egyeztetés alatt, de hamarosan többet is tudok majd írni róla!* :)

  Játékra fel! :)

  Köszönöm:

  Jucii

  0 megjegyzés: